Джейсън Стейтъм лошото момче на Холивуд

На Джейсън Стейтъм отдавна му се носи слава на лошо момче, но не и що се отнася до приятелката му моделът Рози Хънтингтън-Уайтли. За да зарадва своята любима Стеймън организирал романтичен уикенд далеч от шума и напрежението на големия град. Два

2010-09-04 11:38:22
Джейсън Стейтъм лошото момче на Холивуд
На Джейсън Стейтъм отдавна му се носи слава на лошо момче, но не и що се отнася до приятелката му моделът Рози Хънтингтън-Уайтли.
За да зарадва своята любима Стеймън организирал романтичен уикенд далеч от шума и напрежението на големия град. Двамата се държали като типична влюбена двойка, разказват очевидци.
Хотелът, в който отседнали предлагал всичко нужно за една незабравима нощ.
За тези, които не знаят сексапилната Рози е едно от ангелчетата на Виктория Сикрет.Съвсем скоро се очаква и стартът на филмовата кариера на ослепителната Рози, която ще замества за около година Меган Фокс във филма "Transformers"3.
Джейсън, който се раздели с предишната си приятелка Кели Брук още през 2004, сега е ангажиран с тежката задача да рекламира новия филм на Силвестър Сталоун – Expendables.
Хубавото е, че въпреки многото си задължения, двамата са успели да си откраднат време само за себе си, далеч от суетата на големия град.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия